söndag 6 februari 2011

Senaste tiden

Tiden rinner i väg och vi har haft flera tillfällen som inte blivit omnämnda här.

Torsdagen den 27 jan var vi i E-salen och pratade om kommunikation i allmänhet och Giraffspråket - no violence communication - i synnerhet.

Fredagen den 28 jan var vi i gymnastisksalen på förmiddagen och hade intensiva fysiska övningar, med stor lekfullhet, vi fick upp pulsen och räknade den. Efter lunch gick vi på en gnistrande vinterspromenad upp på eldberget, där började vi spåra djur. Sedan till hönshuset för en kopp te, mer ljusterapi och avslutade med djupavslappning.

Onsdagen den 2 februari hade vi humortema! Vi såg "Yes man" och åt godis - frågan ställdes: "Hur kan vi se det här som friskvård?" och svaret blev att det gav avslappning, skratt (bra för kroppen), vila, gemenskap... m fl svar.

Fredagen den 4 februari kom Eva och vikarierade. Hennes ord:

Dagen fyllde vi på med olika typer av fysisk akvititet och startade med dagens upptakt där man fick berätta om något som man blivit berörd av.
Sen töjde vi på kroppen och klappade igång den.
Tränade sen arm o benmuskler före fikat.
Pilates med rygg o magövningar efter fikat.
Teori om vad som händer i kroppen och varför vi skall träna hadae vi korta pass om, och vi avslutade efter lunch med sammanfattning, promenad, kordinationsövningar, avspänning och massage.

På torsdag den 10 februari ses vi i B-salen!

Här ser vi grundaren av No Violence communication



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar